Přeskočit k navigaci »



Ochrana osobních údajů

  • Společnost Reala Lakomá s.r.o. respektuje důvěrnost osobních údajů a působnost zákona o ochraně osobních údajů dle ustanovení Zákona č. 101/2000 Sb.
  • Společnost Reala Lakomá s.r.o. získává osobní údaje osob prostřednictvím elektronických formulářů webových stránek www.reala-lakoma.cz. Jejich vyplněním a odesláním dáváte společnosti Reala Lakomá s.r.o. souhlas k jejich zpracování. Osoby poskytující důvěrné informace berou na vědomí, že svůj souhlas se zpracováním mohou kdykoliv odvolat (jakýmkoliv způsobem) a společnost Reala Lakomá s.r.o. příslušné údaje neodkladně zlikviduje.
  • Společnost Reala Lakomá s.r.o., jako provozovatel stránek www.reala-lakoma.cz, tímto prohlašuje a informuje subjekty poskytující jí důvěrné informace, že veškeré údaje získané výše uvedeným způsobem považuje za vysoce důvěrné a použije je pouze pro svou vlastní potřebu, a to ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Vaše osobní údaje nebudou poskytnuty žádné třetí osobě nebo společnosti. Toto prohlášení je platné od 1.1.2017 do odvolání.
 




Hledat nemovitost

Nastavte pouze parametry, které uznáte za vhodné. Není nutno nastavit vše.

  Obnovit volby

Naše adresa

Logo

Reala Lakomá s.r.o.
Evropská 1558/33
350 02 Cheb

Reference klientů na Firmy.cz

Rychlý kontakt

+420 604 512 748
+420 603 281 321
+420 731 519 353

Telefon +420 354 424 334

Více kontaktů...

Naše vývěsky v Chebu

  1. Výloha Terea Cheb s.r.o. na pěší zóně
  2. Vitrína v Čapkově ulici
  3. Vitrína v ČSOB, a.s. v Chebu
  4. Vitrína u lékárny Zelená hvězda v Chebu u VŠ

Poslední 3 prohlédnuté

Seznam je prázdný...
 

Webstudio Pecher